Produkty pro kuřecí jatka uk (7)

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu. Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem. Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
EURO 7,00 AL KG PROSCIUTTO CRUDO MARTELLI STAGIONATO NAZIONALE DISOSSATO

EURO 7,00 AL KG PROSCIUTTO CRUDO MARTELLI STAGIONATO NAZIONALE DISOSSATO

Zdravý a přírodní produkt, jeden z nejznámějších výrobků Made in Italy na světě. V našich třech závodech v provincii Parma nevyrábíme jen tak nějakou sušenou šunku, ale pravý Prosciutto di Parma D.O.P., jak stanovuje výrobní předpis. Kromě toho jsme schopni nabídnout produkty v různých formátech a zralosti, abychom vyhověli potřebám každého zákazníka, všechny garantované kontrolovaným řetězcem Martelli. KG 5,952 ČISTÁ HMOTNOST ZA KG EURO 7,00 EXPIRACE 10/10/2025 BALENÍ PO 4 KS MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 50 BALENÍ PO 4 KS
Sušená černá vepřová šunka - zrající 36 měsíců

Sušená černá vepřová šunka - zrající 36 měsíců

Černá vepřová šunka, sytě červené barvy a intenzivní chuti, připomíná vůni lesa a má hlubokou sladkost, která vychází z typu chovu a krmení na volném prostranství. I zpracování, které je zcela řemeslné, probíhá s respektem k našim emilským tradicím.
Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

Prosciutto, Salám, Finocchiona, Pancetta - Toskánská Delikatesa

SALAME TOSCANO, Příprava z vybraného vepřového masa, střední mletí a kostičky sádla, je plněna do kolagenního střívka a zraje. PROSCIUTTO - vepřová kýta "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Příprava z vybraného vepřového masa, je typická toskánská uzenina v kolagenním střívku ochucená fenyklovými semínky. PANCETTA z čistého vepřového masa, rolovaná nebo rozložená, solené a zrající po toskánsku.
Kalabrijský Filet - Kalabrijské Uzeniny

Kalabrijský Filet - Kalabrijské Uzeniny

Filet se získává zpracováním vepřové panenky. Maso se důkladně osolí a ručně masíruje, poté se naplní do přírodní střívka a nechá se zrát více než 70 dní při kontrolované teplotě a vlhkosti. Během solení se přidávají koření a aromatické byliny typické pro kalabrijský recept. Kategorie: Kalabrijské uzeniny Hmotnost: 500/550g Hmotnost: 0,550 kg Ingredience: Vepřové maso, sůl, přírodní aromata a koření Cukry: dextroza a sacharóza Antioxidanty: E301 Konzervanty: E250-E252
Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma

Skutečná 300g vakuově balená saláma
EURO  8,00  AL KG SALAME PIACENTINO  DOP

EURO 8,00 AL KG SALAME PIACENTINO DOP

Salame Piacentino DOP je produkt z uzenářství, plněný, hrubě mletý, získaný z libových částí a malé procento tučných částí prasat patřících k plemenům Large White a Landrace Italiana, Duroc nebo jiným plemenům kompatibilním s italským těžkým vepřem. GR 0, 591 CENA ZA KG EURO 8,00 BALENÍ PO 5 KS MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 50 BALENÍ PO 5 KS EXPIRACE 29/09/2025